Szerző avatar

Jeli András

Szakmai bemutatkozás
Vágólapra másolva!
Szerző avatar

Jeli András

Szakmai bemutatkozás
Vágólapra másolva!
Kereső kifejezés törlése
Dátum tartomány
Cikk típusa
Rovat
élesztő 2014. 10. 11.

Az élesztő életkéje

Alapművelet, de sehol sincs leírva, annyira alap. Mi ezért lerajzoltuk.

majonéz 2014. 10. 04.

Ezért vásárol mindenki bolti majonézt

Így készítsen majonézt 24 lépésben!

szardíniakonzerv 2014. 10. 03.

Így készítsen pástétomot szardíniakonzervből!

Tíz szuper kombináció az örök és imádott klasszikusra egy infografikában.

tészta 2014. 09. 23.

Idegen tészták nagyon kicsi határozója

Spagetti, penne, farfalle, vajon mire valók, amikor nem vadas marhával barmoljuk őket össze?

köret 2014. 09. 19.

A tökéletes magyar köretpárosítások

Minden fogásunkhoz van jobb kísérő, mint a sült krumpli és a főtt rizs, most megmutatjuk mihez mi a legfinomabb.

gomba 2014. 09. 13.

Gombavásárlási útmutató

Rengeteg gomba van a piacokon, de az egyik kukacrágta, a másik pedig mire való?

befőzés 2014. 09. 12.

Befőzne, de nem érti mi az a dunszt?

A nagyi nem magyarázta el mi az a száraz dunszt, cserébe minden recept végén előírja? Segítünk!

takarítás 2014. 09. 08.

Az öt legfontosabb tisztítóeszköz

Főzni könnyű, hatékonyan és gyorsan takarítani nehéz. Megmutatjuk mik a legfontosabb barátaink durva mocsok közepén.

csilis bab 2014. 08. 31.

A tökéletes csilis bab

Minden magyar férfinak van egy receptje rá, kár, hogy azok rissz-rossz kukoricás pörköltek, nem csilis babok.

lecsó 2014. 08. 28.

Ismeri a lecsókat?

A lecsó egyáltalán nem magyar műfaj, több nemzetnek megvan a sajátja, ezek persze nem egyformák.