Lángoló baseballütő, hihetetlen hátraszaltó: ez a világ legőrültebb baseballcsapata - videó

Savannah Bananas v The Party Animals GettyImageRank3 Horizontal SPORT BASEBALL
NEW YORK, NEW YORK - AUGUST 12: Jackson Olson #8 of the Savannah Bananas is introduced before the game against the Party Animals at Richmond County Bank Ball Park on August 12, 2023 in New York City. The Savannah Bananas were part of the Coastal Plain League, a summer collegiate league, for seven seasons. In 2022, the Bananas announced that they were leaving the Coastal Plain League to play Banana Ball year-round. Banana Ball was born out of the idea of making baseball more fast-paced, entertaining, and fun. Al Bello/Getty Images/AFP (Photo by AL BELLO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy elképesztő hátraszaltó után kapta el a labdát az amerikai baseballcsapat, az őrültségeiről ismert Savannah Bananas egyik játékosa.

A látványos megoldásairól és bohóckodásairól ismert csapat Hartfordban játszott a Party Animals ellen - derült ki a TMZ oldaláról.

A második inningben a Bananas játékosa, Dr Meadows egy elképesztően látványos megoldással kapta el a levegőből alászálló labdát: a férfi egy hátraszaltó után sem tudta kiejteni a játékszert a kezéből.

Nem ez az egyetlen őrült dolog, amit a Bananas csapata megcsinált a meccsen: az egyik űtőjátékos égő baseballütővel állt oda az egyik bázispontra.