Szurkolóinak adja fizetése egy részét az NFL egyik legjobban kereső játékosa

Los Angeles Rams v San Francisco 49ers GettyImageRank3 nfl Horizontal SPORT
SANTA CLARA, CALIFORNIA - NOVEMBER 15: Odell Beckham Jr. #3 of the Los Angeles Rams sits on the bench during their game against the San Francisco 49ers at Levi's Stadium on November 15, 2021 in Santa Clara, California. Ezra Shaw/Getty Images/AFP (Photo by EZRA SHAW / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A profi amerikaifutball-liga, az NFL egyik legjobban fizetett játékosa, Odell Beckham Jr. ezentúl a Bitcoin nevű kriptovalutában fogja kapni a fizetését.

Beckham, aki a liga egyik legjobb elkapója, november 5-én írt alá új csapatához, a Los Angeles Ramshez. Ezt követően pedig leszerződött a Cash App nevű szolgáltatást nyújtó Square Inc. nevű céggel, így a jövőben Bitcoinban kapja fizetését a csapattól. Hogy ez pontosan mennyi azt nem lehet tudni, hiszen a kriptovalutának napról napra változik az árfolyama.

Beckham Jr., aki a döntését a közösség oldalán hozta nyilvánosságra, azzal indokolta a ma még rendhagyó lépést, hogy követi az idők szavát, és jövőt tartja szem előtt.

A szurkolók pedig csak örülhetnek ennek: Beckham ugyanis egyúttal azt is közölte, hogy egymillió dollárt szétoszt a szurkolói között, ehhez mindössze a Cash App-felhasználónevüket kell elküldeniük neki.

Az elkapó döntése nem példanélküli a ligában: néhány hete a Green Bay Packers irányítója, Aaron Rodgers is hasonló akciót jelentett be.