"Az idióták elhiszik" - durván reagált C. Ronaldo szexi párja arra, hogy válságban van a kapcsolatuk

775413134 Vertical
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo (R) and his wife Georgina Rodriguez pose on the red carpet upon their arrival to the MTV Europe Music Awards at the FIBES Conference and Exhibition Centre of Seville on November 3, 2019. (Photo by CRISTINA QUICLER / AFP)
Vágólapra másolva!
A hét elején bombaként robbant a hír, miszerint válságban van Cristiano Ronaldo kapcsolata szerelmével, ugyanis a sajtóhírek szerint Georgina Rodriguez nem az előnyére változott az utóbbi időszakban. Nos, a szexi argentin modell nem hagyta szó nélkül a pletykákat.

A spanyol lapok cikkeztek arról, hogy válságba került Cristiano Ronaldo kapcsolata élettársával, Georgina Rodriguezzel. A világsztár mellett Gucci-bolti eladónőből milliók imádta influenszerré, sikeres üzletasszonnyá és Netflix-sorozat sztárjává lett spanyol-argentin bombázó állítólag megváltozott az utóbbi hónapokban – és nem az előnyére.

Emiatt kezd elege lenni Ronaldónak a párja viselkedéséből, a focista úgy érzi, hogy élettársa önelégültté és gőgössé vált; egyre inkább magával, és egyre kevésbé a családjukkal törődik.

Georgina Rodriguez szerint nincs válságban a kapcsolatuk Forrás: AFP/Cristina Quicler

Nem sokáig váratott magára Georgina Rodriguez, a modell nem hagyta szó nélkül a pletykákat.

Rodriguez az Instagram-sztorijában reagált, és cáfolta a spanyol lapok értesüléseit: „Az irigyek kitalálják a pletykát, a pletyka elterjed, az idióták pedig elhiszik" - írta Ronaldo párja.

„Az irigyek kitalálják a pletykát, a pletyka elterjed, az idióták pedig elhiszik" Forrás: Georgina Rodriguez/Instagram