Menczer Tamás: A mi táborunk a legelszántabb, mert mi a hazánk biztonságáért küzdünk!

sorkatonaság, Németország, orosz-ukrán háború
Vágólapra másolva!
A valaha volt legnagyobb EP-kampányt folytatjuk. Ennek az első szakasza volt, és most is az, mert zajlik folyamatosan a standolás. 1200 helyszínen vagyunk ott standdal, és gyűjtjük a támogató aláírásokat - mondta el Menczer Tamás az M1 műsorában, amelyről videót osztott meg a Facebook-oldalán.
Vágólapra másolva!

A mi táborunk a legeltökéltebb, mert mi hazánk biztonságáért küzdünk. Ezért tudtuk elsőként összegyűjteni az aláírásokat, le is adtuk, elsőként vettek minket nyilvántartásba

- jelentette ki, majd hozzátette:

ugye kiváló Magyar Péter úr, aki kicsit ritmusosabban hazudik, elnézést kérek, ezt nem tudom másképpen fogalmazni - mint Gyurcsány Ferenc. Abban is hazudott, hogy ők gyűjtötték össze elsőnek. Ezt elmondta adott szombaton, majd egy hétig keresték az aláírásokat, mert nem találták meg véletlenül. 

Leszögezte:

na, tehát mi gyűjtöttük össze elsőnek, folytatjuk a kampányt, most már csináljuk az országjárást, több száz fórumot tartunk, az összes vezető politikusunk az országot járja, és mindenkivel szeretnénk találkozni, mert 

arról van szó, hogy egy háborúban mindent elveszíthetünk. Fizikai biztonságot, egzisztenciát, házat, jövőt, gyermeket, mindent. Ebből ki akarunk maradni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK