Vágólapra másolva!
Az argentin válogatott Mauro Icardi szeptember elején a PSG-től a Galatasaray csapatához került kölcsönbe. A futballista dögös felesége, Wanda Nara elképesztő dolgokat kért az isztambuli klubtól.

Wanda Narának - aki egyben Icardi ügynöke is - korábban abban is nagy szerepe volt, hogy férje a Paris Saint-Germainhez szerződött, és most az újabb klubváltásban is közreműködött, ráadásul sok mindent követelt a török együttestől.

A dögös modell igényei között szerepel egy 24 órán át, minden körülmények között rendelkezésre álló sofőr, valamint egy személyes szakács, aki gondoskodik a család étkezési szükségleteiről.

Mindemellett egy magánbiztonsági szolgáltatásokkal ellátott csúcsingatlanra is igényt tart, és Wanda Nara azt is kérte, hogy egy szállodában maradhassanak decemberig, továbbá szüksége van a legjobb iskolára, ahol gyermekei tanulhatnak az Isztambulban töltött idő alatt.

Mauro Icardi egy éves kölcsönszerződést írt alá a Galatasaray együttesével, a tervek szerint egy év múlva visszatér a PSG-hez, ahol a nyáron kinevezett új edző, Christophe Galtier közölte vele, hogy nem számít rá.

Forrás