Megható szavakkal búcsúzott a Fraditól Varga Roland

fbl Horizontal
Ferencvaros' Hungarian forward Roland Varga celebrates with teammates after scoring a goal during the UEFA Europa League Group H football match between CSKA Moscow and Ferencvaros in Moscow on October 24, 2019. (Photo by Alexander NEMENOV / AFP)
Vágólapra másolva!
Varga Roland hat év után távozott a Ferencváros labdarúgócsapatától és az MTK Budapestben folytatja karrierjét, míg utóbbi fővárosi egyesülettől Gera Dániel és Katona Máté igazolt a bajnoki címvédőhöz. A válogatott focista megható szavakkal búcsúzott a Fraditól a közösségi oldalán. 

A válogatott szélső 225 alkalommal lépett pályára a Ferencvárosban, 75-ször volt eredményes és három bajnoki aranyéremmel hagyja el a klubot, illetve emellett háromszor nyert az FTC-vel Magyar Kupát és kétszer Szuperkupát

„Elmondhatatlanul hálás vagyok azért a 6 évért, amit a Ferencvárosban tölthettem. Köszönöm a vezetőségnek a bizalmat és a rengeteg támogatást, a stábtagoknak a mindennapi kemény munkát, a csapattársaknak pedig a sok közös élményt, sikert és életre szóló barátságokat! Nem utolsó sorban

óriási köszönettel tartozom a Tábornak, akiktől rengeteg szeretetet és támogatást kaptam még a nehezebb időszakokban is! Nélkületek semmi nem lett volna ugyanolyan, a szívem egy részét örökre a Fradiban hagyom"

– írta Varga Roland az Instsagram-oldalán.