Kukkolással szórakoztatta magát a Real Madrid mellőzött sztárja - kép

Horizontal
Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale wears a face mask before the Spanish league football match Real Madrid CF against Getafe CF at the Alfredo di Stefano stadium in Valdebebas, on the outskirts of Madrid, on July 2, 2020. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
Az első helyen álló Real Madrid 2-1-re nyert Granadában a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 36. fordulójának hétfői zárómeccsén, így hatalmas lépést tett a bajnoki cím felé. Az újabb sikerhez ezúttal sem tett hozzá a pályán a madridi csapat walesi sztárja, Gareth Bale, aki csak a kispadról, azaz egészen pontosan lelátóról figyelte a társait. Mondjuk azt legalább nem akárhogyan. 

A 30 éves világklasszis nem tartozik Zinedine Zidane legtöbbet foglalkoztatott játékosai közé, ebben a szezonban mindössze 16 meccsen 1000 percet töltött a pályán a La Ligában. Ráadásul mindössze két gól szerzett csak. Így nem csoda, ha a Granada elleni összecsapáson is csak a kispadon, a járványhelyzet miatt egészen pontosan a lelátón kapott helyet, de a francia edző ezúttal sem cserélte be.

A walesi támadó hiába volt ott az elmúlt öt meccsen a keretben, egyszer sem kapott játéklehetőséget. Utoljára a bajnokságban még június 24-én a Mallorca ellen 2-0-ra megnyert találkozón kapott 71. percet.

Viszont ez sem törte le Balet, aki úgy döntött, ha már a lelátón ragadt, legalább saját magát szórakoztatja egy kicsit. Ennek köszönhetően pedig a „kukkoló" játékosról az év egyik legjobb képét sikerült elkészíteni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Caption this

433 (@433) által megosztott bejegyzés,

Zinedine Zidane együttese a kényszerszünet utáni újraindulás óta mind a nyolc bajnokiján diadalmaskodott, és sorozatban 13. alkalommal verte meg a Granadát. A Real két fordulóval a szezon vége előtt négypontos előnyben van a címvédő Barcelonával szemben.