Vágólapra másolva!
Az olasz labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának nyitómérkőzésén a Salernitana hazai pályán kétgólos hátrányból mentette döntetlenre a Sassuolo elleni találkozót. A Serie A tabellájának utolsó két helyén található csapatok közül a Salernitana focistája, Antonio Candreva a csapatát szidta a meccs után.

A szlovákiai magyar Gyömbér Norbertet is foglalkoztató Salernitana a 91. percben szerzett góllal alakította 2-2-re az állást, mégsem lehetett igazán elégedett az egy ponttal. Az élvonalban 2021 óta szereplő Salernitana 54-szeres olasz válogatott jobbszélsője, Antonio Candreva tizenegyesből betalált a második félidő elején, a döntetlen ellenére viszont keményen kritizálta a csapatát a meccs után.

Salernitana, Antonio Candreva, Serie A, olasz foci
Antonio Candreva, a Salernitana játékosa már lemondott a Serie A-ról
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Gabriele Maricchiolo/NurPhoto

Candreva már elkönyvelte a Salernitana kiesését

Nem vagyunk a Serie A szintjén. 

A többiek lassan mennek előre, és úgy tűnik, várnak ránk, mi viszont hátrafelé haladunk. Elérhető volt a célunk, de hazárdjátékot játszottunk. Bocsánatot kell kérnünk [a szurkolóinktól], és méltósággal kell befejeznünk ezt a szezont. A jövőmre egyelőre nem gondolok, az utolsó meccsek után meglátjuk, mit hoz” – nyilatkozta a 37 éves, korábbi Olasz Kupa-győztes Candreva.

Az utolsó Salernitana lemaradása továbbra is 10 pont a Frosinone-Empoli-Sassuolo trióval szemben a Serie A tabelláján, hét fordulóval a bajnokság vége előtt, így matematikai esélye még van a bennmaradásra – Candreva szavai alapján azonban a játékosok már beletörődtek a kiesésbe.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek