Borzasztóan nagy gólt lőtt egykori csapatának az olasz focista - videó

US Salernitana v SS Lazio - Serie A TIM Soccer Serie A Lazio Stadio Arechi Salerno Calcio Italia US Salernitana Rome SS Lazio Antonio Candreva scoring first goal Serie A match November 25 2023 Giuseppe Maffia NurPhoto Italian football goal celebration pro
Antonio Candreva of US Salernitana celebrates after scoring first goal during the Serie A match between US Salernitana and SS Lazio at Stadio Arechi on November 25, 2023 in Salerno, Italy. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto) (Photo by Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az olasz bajnokságban a kiesés ellen küzdő Salernitana megszerezte első győzelmét a bajnokságban. A Lazio elleni meccsen Antonio Candreva, a rómaiak korábbi szélsője egy elképesztően nagy gólt rúgott.

A 66. percben egy legurított szabadrúgás után a 36 éves Candreva bő huszonöt méterről lőtte be a labdát a Lazio kapujába. A gólt 2:21-től tekinthetik meg.

Candreva korábban játszott a Lazio csapatában is, és a veterán szélsőnek ez volt a harmadik gólja a bajnokságban. A Salernitana első győzelmét szerezte a bajnokságban.