Élő:
Vágólapra másolva!
A Mancehster United vasárnap tizengyespárbajt követően jutott be a másodosztályú Coventry City ellen a az angol labdarúgó FA Kupa fináléjába. A mindent eldőntő tizenegyest Rasmus Hojlund értékesítette, ám ami ezután következett, az mindent elárul a Manchester Unitd jelenlegi állapotáról.

A Wembley Stadionban rendezett vasárnapi elődöntőben az MU az 58. percben már 3-0-ra vezetett, de a másodosztályú Coventry City a 95. percben kiegyenlített (3-3). 

Manchester United, Rasmus Hojlund
Rasmus Hojlund egyedül ünnepelt 
Fotó: The Sun

A kétszer 15 perces hosszabbítás nem hozott újabb gólt, a tizenegyes-párbajból pedig a PL-csapat jött ki jobban. Az utolsó, mindent eldöntő tizenegyest a dán Rasmus Hojlund értékesítette.

Kínos: egyedül ünnepelte Rasmus Hojlund az FA-kupa-döntőbe jutást

Ezt követően azonban nagyon fura pillanatok következtek - szúrta ki a The Sun. Ilyenkor azt szokta meg az ember, hogy a középkörben álló csapattársak egy emberként rohannak oda a hőshöz ünnepelni, bármi is történt előtte. 

Nos, ezúttal nagyon nem így volt. A

 dán támadó, Rasmus Hojlund miután belőtte a büntetőt, a szurkolók felé rohant, majd ahogy visszanézett, azzal kellett szembesülnie, hogy senki nem követte őt, egyedül ünnepelt. Ezt követően kissé szomorún el is indult az öltöző felé, ahol még egy-két Coventry-játékossal lepacsizott.

Ezeket a kínos pillantok látva sok United-szurkolóban merültek fel kérdések, milyen lehet a hangulat a csapaton belül.

 Mindenesetre a klub résztulajdonosa, Sir Jim Ratcliffe mindenesetre próbálta megnyugtatni a kedélyeket és úgy vélekdett, hogy a szurkolóknak türelmesnek kell lenniük, csakhogy a türelem már rág elfogyott. És ezen nem változtat az sem, hogy a csapat készülhet a május 25-én megrendezésre kerülő, Manchester City elleni FA-kupa-döntőre.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.