Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpoolnak kiválóan alakult a hét utolsó napja, hiszen amellett, hogy győzött a Brighton ellen, a két legnagyobb rivális döntetlent játszott egymás ellen. Szoboszlai Dominik a közösségi oldalán tett közzé bejegyzést vasárnap este.

„Hazatértünk egy masszív győzelemmel!" – írta Szoboszlai Dominik az Instagram-oldalán azok után, hogy hazai pályán, hátrányból fordítva 2-1-re nyert a Liverpool a Brighton ellen a Premier League 30. fordulójában. Szoboszlai a csapata egyik legjobbja volt, a 300. meccsét megnyerő Jürgen Klopp a hosszabbításban cserélte le a magyar válogatott csapatkapitányát.

Szoboszlai Dominikék annak is örülhettek, hogy a Manchester City és az Arsenal gól nélküli döntetlent játszott egymás ellen, ugyanis ezzel a Liverpool zárta a napot az angol bajnokság tabellájának élén. Mindhárom klubnak kilenc mérkőzése van még hátra a Premier League-ben, a Vörösök 2 ponttal vezetnek az Arsenal és 3-mal a City előtt.

A Liverpool legközelebb csütörtökön, a sereghajtó Sheffield United együttesét fogadja az Anfielden.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek