Vágólapra másolva!
Azt már korábban is lehetett tudni, hogy Szoboszlai Dominik autógyűjteménye új taggal bővült, miután a Liverpool csapatához igazolt, ám a magyar válogatott csapatkapitánya sosem árulta el, hogy milyen kocsi mellett tette le a voksát. Nos, pár szemfüles szurkolónak sikerült lekapniuk Szoboszlait az új luxusverdájában.

Szoboszlai Dominik egykori csapatánál, az osztrák Red Bull Salzburgnál egy A5-ös Audit használhatott, majd azután, hogy 2021 januárjában Németországba, az RB Leipzigbe igazolt, vett magának egy Mercedes AMG G63-ast, aminek alapára körülbelül 80 millió forint. 

Szoboszlai Dominik
Kiderült, milyen autót vett Szoboszlai Dominik a Mercedes G-osztály mellé
Fotó: AFP

Az a hír járja, hogy a 23 éves magyar játékos kocsivásárlásait édesapja az eredményekhez kötötte, így nem meglepő, hogy nem sokkal azután, hogy tavaly nyáron a Liverpoolhoz szerződött, Szoboszlai vett magának egy új autót. A Mercedes G-osztály megmaradt ugyan, de bővült is a flotta. Az InStyle Men magazinnak adott interjújában ezt meg is erősítette, de azt nem árulta el soha, hogy pontosan milyen autót választott. 

Utánanéztem, beszélgettem emberekkel, és mivel ez a modell értékálló, befektetésnek sem utolsó. Nem fogom soha elmondani senkinek, aki meglát benne, annak szerencséje van"

 - nyilatkozta tavaly sejtelmesen Szoboszlai.

Ezzel a csodaautóval járkál Szoboszlai

Nos, pár szerencsés liverpooli drukkernek azonban nem rég sikerült lekapnia a magyar válogatott csapatkapitányát az új járgányban, amint elhagyja edzés után az Anfieldet – írja a Ripost.

@cian.0151 Liverpool fc players curtis jones and dominic szoboslai leaving anfield tonight after liverpools 3-0 win against southampton in the fa cup #liverpool #fyp #facup #lfc #liverpoolfc #reds #viral #ynwa #curtisjones #szoboszlai #reds #liverpoolfans #lfcfans #anfield #anfieldstadium ♬ original sound - 𝙲𝚒𝚊𝚗

A közösségi médiában megjelent felvételek szerint Szoboszlai egy vörös Range Rover Sport típusú luxusautó mellett döntött, aminek nagyjából 37 millió forinttól indul az ára, azonban az 510 lóerős változatnak már 58,6 millió forint az alapára. Tehát Dominik most sem aprózta el a dolgot, hiszen bárhogy is nézzük, egy kisebb budapesti garzon árát költötte el. Mondjuk ezt gond nélkül meg is teheti, hiszen a hírek szerint hetente több mint 150 ezer fontot keres új csapatánál, azaz havi szinten közel 300 millió forint a bevétele.