Vágólapra másolva!
Szoboszlai Dominikkel készített interjút a Liverpool hivatalos honlapja, a magyar válogatott csapatkapitánya a Manchester United elleni FA-kupa-negyeddöntő előtt többek között a formájáról és a megnyerhető trófeákról is beszélt.

Szoboszlai Dominik üzent a Manchester United elleni rangadó előtt

A Liverpool magyar középpályása a sérülése óta egyre jobb formába lendül, a Sparta Praha elleni Európa-liga-nyolcaddöntő oda- és visszavágóján is gólt szerzett, valamint kiosztott egy gólpasszt is, így a Liverpool összesítéssel 11-2-vel jutott a sorozat nyolcaddöntője, ahol majd az olasz Atalantával találkozik. A Liverpool ebben a szezonban már nyert egy trófeát, miután a Chelsea-t legyőzve elhódította az angol Liga-kupát, Szoboszlai Dominik azonban nem állna meg ennyinél.

Szoboszlai Dominik, Liverpool
Szoboszlai nagy önbizalommal várja a Manchester United elleni rangadót
Fotó: AFP 

A Liverpool hivatalos honlapjának adott interjúban Szoboszlai azt mondta, önbizalommal telve utaznak az Old Traffordra, ahol majd a Manchester Uniteddel találkoznak az FA-kupa negyeddöntőben. A magyar válogatott csapatkapitánya elmondta, élvezi a sűrű menetrendet és minden fronton éhesek a sikerre.

"Nagyon jól játszottunk a Sparta Praha ellen. Soha nem unalmas egy meccs sem számunkra és valószínűleg a szurkolóink számára sem. 

Nehéz, de készen kell állnunk minden sorozatra. Harcban vagyunk a bajnoki címért, de ezért játszunk, és mindannyian élvezzük”

 – mondta Szoboszlai.

A 23 éves középpályás a Manchester United elleni rangadóra is kitért.

"Legutóbb 0-0-s döntetlent játszottunk velük a Premier League-ben, de nagyjából 35 lövésünk volt azon a meccsen. Nincs mese, most gólt kell szereznünk!” - jelentette ki Szoboszlai.

Korai volt a visszatérés, de Szoboszlai tanult belőle

A sérüléséből felépülő magyar futballsztár a jelenlegi fórmájáráról és az erőnlétéről is beszélt. 

"Hogy őszinte legyek, korábban fittebbnek éreztem magam, de most már újra abban a formában vagyok, mint amilyenben voltam. Az első sérülésem után, januárban talán túl gyors volt a visszatérésem. Tanultunk belőle, és utána már nem kapkodtam, csak egészséges akartam lenni – most már most készen, csak játékra volt szükségem” – fejtette ki a Liverpool magyar játékosa.

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.