Milliós bulival ünnepelték Eb-kijutásukat az angol fociválogatott tagjai

fbl Horizontal
England's striker #09 Harry Kane celebrates after scoring his team thrid goal during the Euro 2024 qualifying group C football match between England and Italy at Wembley, in London, on October 17, 2023. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Vágólapra másolva!
Megadták a módját az ünneplésnek az angol labdarúgó-válogatott tagjai. Miután a keddi Eb-selejtezőben 3-1-re legyőzték a címvédő Olaszországot a Wembley-ben, és ezzel biztosították részvételüket a 2024-es Európa-bajnokságon, hatalmas bulit rendeztek London szívében. Angol lapértesülések szerint majdnem 15 millió forintos összeget költöttek a party-ra. 

A The Sun információi szerint Jude Bellingham, James Maddison és Trent Alexander-Arnold 35 ezer fontot, vagyis majdnem 15 millió forintot költött szórakozásra a londoni Chiltern Firehouse-ban, ahol csatlakozott hozzájuk Emily Atack színésznő, és Chirs Eubank Jr. bokszoló is.

Harry Kane az olasz válogatott elleni harmadik gólját igen, de a kijutást társaival nem ünnepelte meg Forrás: AFP/Glyn Kirk

Később Luke Shaw és Jack Grealish is feltűnt a party-n, de Harry Kane-t nem látták a helyszínen.

Az impozáns londoni szórakoozóhelyen egy asztalfoglalás minimum 900 ezer forintnak megfelelő angol fontba kerül, az italok is ehhez hasonló árszívonalhoz vannak szabva.

A beszámolók szerint a sportolók nem veszítették el a kontrollt, egyszerűen csak lazítottak egyet néhány koktél segítségével.