Tárgyalás a Bayern Münchennel? Inkább elment Disneylandbe az angol sztárfocista - képek

Harry Kane
Tottenham Hotspur's English striker Harry Kane (C) celebrates scoring his team's first goal during the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Crystal Palace at Tottenham Hotspur Stadium in London, on May 6, 2023. (Photo by ISABEL INFANTES / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur angol válogatott támadója, Harry Kane a családjával Disneyland ment, közben az angol együttes vezetősége arra készül, hogy találkozzon a Bayern München főnökeivel egy esetleges átigazolásról.

Daniel Levy, a Spurs vezére hétfőn Londonban találkozik a német bajnok vezérkarával. A hírek szerint a Bundesliga óriása várhatóan

69 millió fontos ajánlatot tesz majd az angol támadóért

- értesült a The Sun.

Harry Kane hamarosan a Bayern München focistája lehet Forrás: AFP/Isabel Infantes

Harry Kane jelenleg még csak nem is az Egyesült Királyságban tartózkodik, mivel jelenleg

feleségével, Kate-tel és három gyermekével – Ivyvel, Vivienne Jane-nel és Louis-val a Disney Worldben tölti a szabadságát a floridai Orlandóban.

A focista feleége, Kate több fotót is megosztott a családi utazásról, többek között, amikor Kane két lányával kéz a kézben sétál a Disney Worldben.

A következő a rövid feliratot fűzte a képekhez:

A pár már a negyedik gyermekük születésére készül, miután idén márciusban bejelentették a nagy hírt, hogy tovább bővül a család.

Kane-nek - aki múlt héten pénteken töltötte be a 30. életévét - , még egy év van hátra a szerződésből a Spursnél, de

nem szeretné azt megújítani, így az angol klub kénytelen tárgyalni az eladásáról, hogy pénzt lásson érte.

A hírek szerint erre hamarosan sor is kerülhet, az angol válogatott ásza ugyanis nagyon szívesen csatlakozna a Bayern Münchenhez, így már csak a két csapatnak kell megegyeznie a vételárról.