Döbbenetes bejelentés: a Real Madridtól kirúgott sztárfocista 32 évesen visszavonulhat

fbl Horizontal
(From L) Real Madrid's French defender Raphael Varane, Real Madrid's Brazilian forward Rodrygo, Real Madrid's Belgian forward Eden Hazard and Real Madrid's German midfielder Toni Kroos warm up before the UEFA Champions League group A football match between Galatasaray and Real Madrid on October 22, 2019 at the Ali Sami Yen Spor Kompleksi in Istanbul. (Photo by OZAN KOSE / AFP)
Vágólapra másolva!
A visszavonulását fontolgatja a Chelsea korábbi szélsője, miután idén nyáron végleg elhagyta a Real Madridot. A 32 éves játékos eredetileg a jövő nyárig érvényes szerződését még június elején bontotta fel a spanyol klub, azóta szabadon igazolható.

A 32 éves játékos iránt

a Lionel Messit is foglalkoztató Inter Miami is érdeklődött, míg az utóbbi időben az olasz Lazio együttesével boronálta össze a sajtó,

mivel jó viszonyt ápol a római együttes edzőjével, Maurizio Sarrival. Ennek ellenére a belga játékos a visszavonulását fontolgatja - írja a Daily Mail.

Hazard 2019-ben 100 millió fontért került a spanyol óriáshoz, miután a világ egyik legjobb játékosa lett a Chelsea-nél. Viszont a Bernabeu-ban többször bajlódott komoly sérüléssel, így nem hagyott mély nyomot a szurkolókban. Négy év alatt mindössze 54 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a Real Madridban, és mindössze hét gólt szerzett.

Eden Hazard visszavonulhat Forrás: AFP/Ozan Kose

Az AS beszámolói szerint a 32 éves játékos visszautasította a Miami ajánlatát, és a korábbi súlyos sérülések miatt most inkább úgy döntött, hogy visszavonul a profi labdarúgástól. A hírek szerint a játékos és a családja Madridban élnek, jól érzik magukat,

és nem akarnak elmenni, ez pedig befolyásolhatja a jövőjét is.

Hazard a belga nemzeti csapattól a 2022-es katari vb után vonult vissza, most pedig a futballt is végleg abbahagyhatja.

A támadó kétszer nyerte meg a Premier League-et és az Európa-ligát, és 352 meccsen 110 gólt szerzett a Chelsea-ben, így négyszer is elnyerte az év játékosa díjat. Bár Hazard Madridban töltött ideje nem úgy alakult, hogy eltervezte, így is rengeteg trófeát nyert, két La Liga-címet, Bajnokok Ligáját és Király Kupát is.