Folyton cseréli a ruhatárát Kulcsár Edina, amióta G.w.M-mel van

G.w.M és Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Mindössze ötven kiló volt, amikor egymásba szerettek.
Vágólapra másolva!

A korábbi szépségkirálynő egy divatbemutatón jelent meg pénteken, ott beszélt arról, hogy sminkes és fodrász segítségét kérte a tökéletes partiszetthez, de egy valamire nem kellett időt szánnia: nem vásárolt új ruhát. Arra a kérdésre, hogy kismamaruhát visel-e, ezt felelte: "Ez nem kismamaruha, csak nyúlik szerencsére. Ez az egyetlen ruha, amit találtam és jó is volt rám. Ráadásul Márk öltönyéhez passzol."

Kulcsár Edina
Kulcsár Edina
Fotó: Facebook/KulcsárEdina

Kismamának is van öltözködési tippje, hiszen már a negyedik gyerekét várja: szerinte sok bő ruha kell, egy fehér, egy fekete, és egy pink. "Egyébként amióta Márkkal vagyok, folyton cserélem a ruhatáramat. Nem azért, amit sokan gondolhatnak, hogy elvárás volt. Sokkal inkább a folyamatos méretváltás miatt.

 A boldogságtól az ember meghízik. 

Mondjuk nekem nem volt nehéz, mert eredetileg kábé ötven kiló, brutál vékony voltam, amikor összejöttünk. Ahhoz képest sok feljött rám. Jött a babavárás, aztán vissza, most megint babavárás, szóval folyamatos cserében vagyok" - mesélte a Borsnak.

Természetesen G.w.M Kulcsár Edinát tartja a legjobban öltözött magyar hírességnek, a modell pedig a férjének bókolt: "Melegítőben is te lennél a legjobban öltözött sztár" - mondta G.w.M-nek.

20 gyereket is vállalna G.w.M

Elsőként az Origo írta meg a hírt, hogy Kulcsár Edina és G.w.M második közös gyereküket várják, holott kislányuk, Amara még nem volt akkor egyéves sem. A pár már előző házasságaikból is nevelnek két-két kiskorú gyereket, azonban ha rajtuk múlna tovább bővülne a családjuk. Kulcsár Edina nemrég elárulta, hogy G.w.M-el terveznek-e még gyereket. 

"Ez egy érdekes téma, és még mi sem tudjuk. Nyilván ezt csak az tudhatja, aki akkora szerelemben van, ahogyan mi is. Sokszor Márk azt mondja, hogy én még 20 gyereket szeretnék tőlem... Márk olyan beállítottságú int én, a család a mindene. 

Imádjuk a gyerekeket, és mindig azt mondja, hogy azért legyen még egy. 

Nem tudom, hogy még mi lesz. Nálunk sokszor van nyüzsgés, mindenki egyszerre akar mindent. Ilyenkor egymásra nézünk, és azt mondjuk, hogy nem kell több.  Alapvetően pedig bevállalnánk szerintem még egyet. Én abortuszellenes vagyok, úgyhogy ha lenne még egy, és véletlen lenne, akkor én nem tudnám elvetetni. Abba tönkremennék" - vallotta be a Talk TV-ben.