Az Atalanta és a Lazio is a legjobb nyolc közé jutott az Olasz Kupában

SS Lazio v Bologna FC - Coppa Italia Soccer Coppa Italia Olympic Stadium Lazio Calcio Italia AS Roma Felipe Anderson SS Lazio Bologna FC Stadio Olimpico Rome 19 January 2023 Giuseppe Maffia/NurPhoto Horizontal GYPSY FOOTBALL SPORT
Felipe Anderson of SS Lazio celebrates after scoring first goal during the Coppa Italia match between SS Lazio and Bologna FC at Stadio Olimpico, Rome, Italy on 19 January 2023. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto) (Photo by Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Atalanta és az SS Lazio a papírformának megfelelően továbbjutott csütörtökön a labdarúgó Olasz Kupa nyolcaddöntőjéből.

A bergamói együttes a nigériai Ademola Lookman duplájával már 12 perc után két góllal vezetett a szintén élvonalbeli Spezia ellen, amely bár többször is felzárkózott, a hazai együttes a második félidőben biztossá tette a sikerét és 5-2-re diadalmaskodott.

A rómaiak a brazil Felipe Anderson találatával 1-0-ra verték a Bolognát.

Az Atalanta a negyeddöntőben az Internazionale csapatával találkozik. Rajtuk kívül még a Cremonese, az AS Roma, a Fiorentina és a Torino tagja a legjobb nyolc mezőnyének, a Lazióra pedig az utolsó, csütörtök esti nyolcaddöntő győztese, azaz a Juventus vagy a Monza vár.