Támadják Dancsó Pétert David Pressman influenszerei

David Pressman
Vágólapra másolva!
A népszerű videós nemrég az amerikai nagykövet rendszeres, magyar influenszereknek tartott vacsoraestjeiről készített videót, ahol Pressman hízeleg nekik, hogy rajtuk keresztül befolyásolhassa a nézőiket.
Vágólapra másolva!

„Az amerikás cukros bácsi sikeresen maga köré édesgette Magyarország véleményvezéreinek jelentős hányadát, az egyik legnagyobb youtuber azonban megborította a Présembert. Pressman ekkor úgy döntött: amit nem tud birtokolni, azt vissza-meg borítja. Felszólította hát legfőbb csicskakutyáit, hogy harapjanak bele Dancsó Péter vádlijába, aki ettől majd felsikolt és világgá megy. Hát... nem ment, de az idomított harci tacskók sem adják fel ilyen könnyen” – írja Youtube-videója alatt Varga Ádám, a The Fair Right című műsor vezetője.

Mi hasznuk van influenszereknek David Pressmanből?

Az elmúlt hetekben nagy figyelmet kaptak David Pressman amerikai nagykövet szinte rendszeresnek mondható vacsoraestjei, melyekre az amerikai nagykövet többek között influenszereket és tartalomgyártókat is hív. A Magyar Nemzet korábban már beszámolt róla, hogy az egyik legfelkapottabb videós tartalomgyártónak is feltűnt ez a jelenség.

Jogos lehet a kérdés, hogy vajon miért járkálnak ennyien az amerikai nagykövetségre? Mi hasznuk van abból, hogy egy fotólehetőséggel támogatják egy idegen ország érdekeit? Mi a hosszú távú célja az amerikai nagykövetnek, hogy olyanokkal smúzol, akiket könnyű lenyűgözni egy fontosnak tűnő estebéddel?

hívta fel a figyelmet Dancsó Péter. Szerinte természetesen nem úgy kezdődik a politikai agitáció, hogy egyből megmondják, hogy mit kell tenni. Hosszú távon szép lassan édesgetik maguk mellé az influenszereket, hogy később már maguktól is posztoljanak olyanokat, amelyek az érdekeikkel azonosak - írja a Magyar Nemzet.

Az amerikai nagykövet influenszerei erre reagálva együttes erővel indítottak támadást Dancsó Péter ellen. A jelenségről Varga Ádám készített egy műsort, itt lehet megtekinteni: