A Fradi elleni megalázó vereség után átnevezhetik az Újpest szurkolói újságját

Budapest, 2022. szeptember 4. Nemanja Antonov újpesti játékos a 6. kapott gól után a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójában játszott Újpest FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2022. szeptember 4-én. Újpest-Ferencváros 0-6. MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójában a Ferencváros 6-0-ra megnyerte a 236. Újpest elleni bajnoki derbit a Szusza Ferenc Stadionban. A megalázó vereségről az Újpest honlapján egy hétsoros összefoglalóban számoltak be, ráadásul az Üllői Százhuszonkilenc értesülése szerint már az Újpest "Hatnull" névre keresztelt ingyenes szurkolói újságját is átnevezték.

2010. szeptember 11-én az Újpest F 6-0-ra legyőzte a Ferencvárost a Szusza Ferenc Stadionban, ezzel a IV. kerületi csapat történelmi győzelmet aratott, mert korábban sosem győzte le ekkora különbséggel a Fradit.

A történelmi győzelem után az Újpest FC "Hatnull" névre keresztelte ingyenes szurkolói újságját is, de úgy tűnik, most 12 évvel a történelmi győzelem után újra átnevezik a magazint. Az Üllői Százhuszonkilenc szerint a hétvégi Vasas elleni találkozó előtt már 1885 címmel fogják kiadni a meccs előtt ingyenes szurkolói újságot, amelyben állítólag nem fogják boncolgatni a Fradi elleni történelmi kudarcot.

Várhatóan így fog kinézni az újság a Vasas elleni meccs előtt Forrás: ulloi129.hu

Érdekesség, hogy ezt különösebben az Újpest FC honlapján sem tették még. A 236. derbit ugyanis múlt szombaton 17.30-kor rendeztek, így valamivel 19.30 előtt fújták le az összecsapást, azonban az lila-fehér klub honlapjára több mint három órával később, 22.45-kor került ki egy hétsoros összefoglaló arról, hogy kikapott a csapat.