Aláírt új csapatához a Real Madrid legendája

Liverpool FC v Real Madrid - UEFA Champions League Final 2021/22 players France England UK Liverpool FC Real Madrid Rodrygo Marcelo Luka Modric UEFA Champions League final match Jose Breton May Paris Horizontal SPORT FOOTBALL MATCH UEFA CHAMPIONS LEAGUE F
Rodrygo, Marcelo, Luka Modric of Real Madrid lifts the trophy after winning with his team the UEFA Champions League final match between Liverpool FC and Real Madrid at Stade de France on May 28, 2022 in Paris, France. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A görög rekordbajnok Olympiakosz Pireusz a hivatalos oldalán jelentette be péntek este, hogy szerződtette a brazil Marcelót, aki idén nyáron 15 év után távozott a Real Madridtól, amely nem hosszabbította meg a lejáró szerződését.

Korábban több külföldi hírportál is azt tartotta valószínűnek, hogy Marcelo hazatér Brazíliába levezetni, de számos európai csapat is szívesen szerződtette volna, ám ő az Olympiakosz ajánlatát fogadta el. A görög klub nem árulta el a szerződés részleteit, de görög sajtóhírek szerint a 34 éves klasszis egy plusz egy évre írt alá új csapatához, amely az Európa-liga idei szezonjára is benevezte. Az Olympiakosz az El-ben az azeri Qarabaggal, a Sallai Ronaldot is foglalkoztató Freiburggal, és a francia Nantes csapatával került egy csoportba.

Marcelo 2007-ben igazolt a Real Madridhoz, amelynek színeiben 546 alkalommal lépett pályára és páratlanul sikeres időszakot töltött, ugyanis 25 trófeát hódított el a spanyol sztárcsapattal, ezzel pedig a klub történetének legsikeresebb játékosa lett.