Vágólapra másolva!
Az NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC vezető-játékosmegfigyelője, Balogh Tamás a Premier League-ben folytatja pályafutását.

A klub közleményben jelezte, hogy kilenc év után távozik a szakmai stáb egyik fontos alakja, Balogh Tamás, aki korábban játékosmegfigyelőként, Horváth Ferenc stábjában rövid ideig videóelemzőként, majd vezető-játékosmegfigyelőként is dolgozott a fehérváriaknál.

"Fehérváron születtem és nőttem fel, így nagyon sokat jelent, hogy a klub történetének legsikeresebb időszakában itt dolgozhattam. Hatalmas élmény volt megélni az olyan sikereket, mint a bajnoki címek, a kupagyőzelem és természetesen az Európa Liga-csoportkör. Örülök, hogy több feladatkörben is kipróbálhattam magam az elmúlt kilenc évben, szeretném megköszönni a klubnál mindenkinek, hogy segítették a munkámat" – mondta a 32 éves szakember.

A Premier League-ben szereplő Brentfordnál folytatja pályafutását Balogh Tamás Forrás: vidi.hu/cuhorka

Balogh a Premier League-ben szereplő Brentford FC Lead Eastern European Consultant-jaként folytatja pályafutását.

Neki ezúton is szeretném megköszönni, hogy számít rám. A kelet-európai bajnokságok megfigyelése lesz a legfőbb feladatom, de emellett kapcsolatot kell tartanom a régióban szereplő klubokkal, játékosokkal és az itt dolgozó játékosügynökökkel, szóval elég komplex feladatkör, amely nagy kihívás lesz számomra. A Vidi szereplését viszont természetesen továbbra is követem majd és szurkolni fogok a csapatnak azért, hogy minél sikeresebb legyen a következő években" – fogalmazott az új kihívások előtt álló Balogh Tamás.

A Brentford az előző szezont újoncként a 13. pozícióban zárta az angol élvonalban.