Vágólapra másolva!
A magyar minifutball-válogatott kedden 8-0-ra győzte le Törökországot a D csoport harmadik mérkőzésén a kassai Európa-bajnokságon. Nagy Lajos csapata második helyen végzett, így a nyolcaddöntőben Szerbia vár rá. A találkozót követően két játékos, Dunai András és Barabás Miklós nyilatkozott Steel Arénában az Origónak.

Kiküldött munkatársunk helyszíni jelentése Kassáról.

így jól fel tudtunk készülni a kieséses szakaszra. Mindig jó érzés gólokat lőni, igazából most a török csapat könnyebb ellenfél volt. Volt lehetőség arra, hogy kiszolgáljuk a társakat, ennek köszönhetően tudtam én is két gólt szerezni. Reméljük, hogy a jó forma kitart a folytatásra is" - mondta Barabás Miklós.

Dunai András megszerezte első Eb-gólját a válogatottban Forrás: Vaszko Viktor

"Tegnap este megnéztük a törökök mérkőzését Ukrajna ellen, nagyjából tudtuk, hogy mit várhatunk. Ennek szellemében készültünk, mindenki teljesen komolyan vette a mérkőzést. Innentől pedig már a következő összecsapásra készülünk.

A válogatottban az volt az első Eb-gólom, örülök neki nagyon. Köszönöm a kiszolgálást és csináljuk tovább. Szigorúan meccsről meccsre készülünk majd. Minden mérkőzés élet halál kérdése lesz"

- árulta el Dunai András.

Késő este Ukrajna és Portugália 2-2-s döntetlent játszott a D csoportban, így eldőlt, hogy magyar minifutball-válogatott a második helyen végzett,

és az E csoport elsőjével,Szerbiával találkozik a nyolcaddöntőben, szerdán 12 órakor.

A csoportokból az első két helyezett és a négy legjobb harmadik jutott tovább a nyolcaddöntőbe.

Íme, a párosítások: