Az egész futballvilág gyászolni kezdte a legismertebb ügynököt, mire ő közölte, hogy él

Award Football Leader 2018 Fbl Award Football Leader COMMEMORATION naples Italy rizzoli zeman Claudio Ranieri coach Seedorf Clarence TROPHY italian coach 2018
Mino Raiola nem dolgozik aprópénzért
Vágólapra másolva!
A világ legbefolyásosabb játékosügynöke, Mino Raiola válságos állapotban van kórházban. A médiában világszerte a halálhírét keltették, azonban ő a közösségi médiában közölte, hogy még életben van.

A világhírű olasz üzletember súlyos tüdőbetegségben szenved, és jelenleg kórházban ápolják. Csütörtökön a világ legnagyobb hírportáljai közül többen is bejelentették Raiola halálhírét, még a Real Madrid is közleményben búcsúztatta az 54 éves ügynököt.

Minderre kis idő múlva az érintett reagált, és a Twitteren közölte, hogy korai lenne temetni, hiszen még életben van.

Mino Raiola a modern átigazolási piac egyik legellentmondásosabb és legbefolyásosabb figurája, számtalan szupersztár klubváltásában játszott szerepet az elmúlt években.

A világ legjobb játékosai közül többen - köztük Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic és Erling Haaland - is az ügyfelei, a kíméletlen tárgyalási módszereiről híres üzletember általában hatalmas nyereségeket könyvelhetett el egy-egy labdarúgó átigazolása után. A hírek szerint Raiola közel 70 millió fontos (több mint 31 milliárd forint) vagyonnal rendelkezik.