Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Újpest FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy döntést hozott több, a keretet érintő kérdésben, így távozik a klubtól Franklin Sasere, Heinz Mörschel és a kétszeres magyar válogatott Kiss Tamás is.

A nigériai Franklin Sasere tavaly nyáron a liechtensteini FC Vaduz csapatától érkezett Újpestre. A 25 éves támadó az idei szezonban 21 meccsen kapott lehetőséget, de egy gólt sem lőtt a lila-fehér csapatban. 

A kétszeres magyar válogatott Kiss Tamás szintén tavaly nyáron érkezett a IV. kerültbe, de mély nyomott nem hagy maga után. A 23 éves focista az első kilenc fordulóban kiosztott négy gólpasszt, után viszont borzalmasan beesett a teljesítménye. Kiss ráadásul a szurkolók haragját is kivívta, ugyanis tavaly decemberben, miután az Újpest 4-0-ra kikapott Kisvárdán elment bulizni néhány székesfehérvári futballistával. 

Kiss Tamás 2021 novemberében két vb-selejtezőn is pályára lépett a válogatottban
Fotó: Csudai Sándor - Origo

A dominikai válogatott Heinz Mörschel 2023 februárjában érkezett Újpestre. A 26 éves játékos az idei szezonban hat gólt lőtt, mellette pedig hat gólpasszt is kiosztott, így a jobbak közé tartozott az újpesti csapatban. 

Újpesten nagy átalakítás várható, ugyanis a klub múlt héten már bejelentette, hogy a szezon végén távozik Luca Mack, Stefan Jevtoski, Dzenan Burekovic, Georgios Antzoulas és Albi Doka is.

Az Újpest nincs könnyű helyzetben, edzőkérdés is van a csapatnál, ugyanis gyakorlatilag azóta repkednek a nevek, amióta megtörtént a tulajdonosváltás. A legújabb név ifj. Bene Ferencé, de korábban más nevek is felbukkantak. Gyanítható, hogy az Újpest labdarúgócsapatának új tulajdonosai nem Mészöly Gézával képzelik el a közös munka folytatását Újpesten. A lehetséges jelöltekről itt írtunk bővebben.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről