A La Liga meglepetéscsapatához kerülhet a Real Madrid mellőzött sztárja

Athletic Club v Real Madrid - Copa del Rey soccer Athletic Club Real Madrid Copa del Rey La Liga Santander Isco Alarcon Full length One person Copa del Rey Quarter Final match Estadio de San Mames ball February Bilbao Horizontal SPORT FOOTBALL PHOTO
Isco Alarcon of Real Madrid controls the ball during the Copa del Rey Quarter Final match between Athletic Club and Real Madrid at Estadio de San Mames on February 3, 2022 in Bilbao, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid futballistája, Isco nyártól a friss Spanyol Kupa-győztes Real Betis együttesében folytathatja pályafutását.

Az AS értesülései szerint a Betis már megállapodott a 30 éves támadó középpályással, és amennyiben a klub a szezon végén BL-indulást érő helyen végez, akkor Isco a zöld-fehéreknél folytatja karrierjét.

A La Ligában jelenleg 5. helyen álló csapat két idényre szóló szerződést kínálna a 38-szoros spanyol válogatott játékosnak, aki szezononként 10 millió eurót kapna, így ő lenne a Betis valaha volt legjobban fizetett labdarúgója.

A négyszeres BL-győztes Isco 2013 óta a Real játékosa, de az utóbbi években egyre kevesebb lehetőséget kapott, ebben a szezonban eddig mindössze 15 mérkőzésen lépett pályára, a Bajnokok Ligájában pedig még egyszer sem játszatta Carlo Ancelotti. A középpályás szerződése idén nyáron lejár, így minden bizonnyal ingyen távozhat Madridból.

A Betisnél a BL-indulás elérése a cél a szezonban, a csapat jelenleg négy ponttal van lemaradva a negyedik Atlético Madridtól. Manuel Pellegrini együttese azonban biztosan nem marad trófea nélkül 2022-ben, mert a Spanyol Kupa döntőjében büntetőpárbajban legyőzte a Valenciát.