A Juventus új játékosának hajrában rúgott góljával jutott elődöntőbe az Olasz Kupában

Juventus v Hellas Verona FC - Serie A NurPhoto General news Soccer Soccer Match February 6 2022 6th Februay 2022 Horizontal SPORT
Dusan Vlahovic of Juventus FC during the match between Juventus FC and Hellas Verona FC on February 05, 2022 at Allianz Stadium in Turin, Italy. Juventus won 2-0. (Photo by Massimiliano Ferraro/NurPhoto) (Photo by Massimiliano Ferraro / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Juventus hazai pályán 2-1-re legyőzte a Sassuolót a labdarúgó Olasz Kupa csütörtök esti negyeddöntőjében, amivel bejutott a legjobb négy közé.

A szokásos zebracsíkos mez helyett ezúttal sárgában pályára lépő torinóiak már a 3. percben megszerezték a vezetést. Paulo Dybala elé pattant a labda a tizenhatoson belül, aki kapásból a kapuba is lőtte azt.

A 24. percben Hamed Junior Traoré góljával a Sassuolo kiegyenlített. Az elefántcsontparti középpályás egy jó csel után szépen lőtte ki a kapu hosszú oldalát.

A Juve sokáig nem tudott mit kezdeni az ellenfelével. Egészen a 88. percig, amikor Dusan Vlahovic gondolt egy váratlant és a szélről megindulva befelé tört, lövése pedig az egyik védőről a hálóba pattant.

A Juventus 2-1-re legyőzte a Sassuolót, amivel bejutott a legjobb négy közé, ahol pont Vlahovic előző csapatával, a Fiorentinával néz majd farkasszemet. A másik párosításban a két milánói együttes, az Inter és a Milan játszik majd egymással.