Az NB II-es Vasassal készül az Eb-t is megjárt magyar válogatott focista

Bese Barnabás, foci
Lyon, 2016. június 22. Bese Barnabás (b) és a portugál Eliseu a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja harmadik fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzésen, a lyoni stadionban 2016. június 22-én. A találkozó 3-3-as döntetlennel ért véget. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy a klubnál kezdte meg a téli felkészülést a 23-szoros magyar válogatott Bese Barnabás.

A 2016-os franciaországi Európa-bajnokságot is megjárt jobbhátvéd az elmúlt másfél évben a belga OH Leuven csapatában futballozott, januárban bontott szerződést a belga klubbal. A 27 éves focistát az utóbbi hetekben az OTP Bank Ligában szereplő Mezőkövesddel hozták össze, de a felkészülést az angyalföldi klubnál kezdte.

Bese Barnabás a portugálok elleni meccsen játszott a 2016-os Európa-bajnokságon Forrás: MTI/Illyés Tibor

A Vasas a honlapján megjelent közleményben azonban hangsúlyozta, hogy a klub kizárólag edzéslehetőséget biztosít a magyar válogatott focistának, a szerződtetése egyelőre nem merült fel.

Szintén a Vasashoz kapcsolódó hír, hogy Balajti Ádám, Szatmári Lóránd és Birtalan Botond a vezetőedző Kuttor Attila kérésére - szakmai okok miatt - a kerettől külön végzi a téli felkészülést.