Szalai Attilával és Özillel nyert a Fenerbahce

Atakas Hatayspor v Fenerbahce -Turkish Super Lig 2021,Antakya Ataturk Stadium,February,Fenerbahce,Hatay,Turkey,Tu
HATAY, TURKEY - FEBRUARY 2: Serdar Aziz (4) of Fenerbahce in action against Aaron Boupendza (9) of Atakas Hatayspor during Turkish Super Lig match between Atakas Hatayspor and Fenerbahce at Antakya Ataturk Stadium in Hatay, Turkey on February 02, 2021. Eren Bozkurt / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Harmadik meccsén is kezdő volt a török listavezető Fenerbahce csapatában a magyar válogatott védője, Szalai Attila, akivel egyelőre hibátlan a török csapat.

A Fenerbahce kedd délután a Hatayspor vendégeként lépett pályára, és 2-1-re nyerni tudott. A vendégek a 26. percben Mame Thiam góljával szereztek vezetést, majd a hajrában egy öngóllal növelte az előnyét a Fener.

Szalai Attila a háttérben Forrás: Anadolu Agency via AFP/2021 Anadolu Agency/Eren Bozkurt

A csereként debütáló Mesut Özil átadása után alakult ki veszélyes helyzet, ami után Jean Claude Billong lőtte a labdát a saját kapujába. Özil ezt megelőzően tavaly márciusban lépett pályára legutóbb, akkor még az Arsenal játékosaként.

Mesut Özil először szerepelt a Fenerbahce csapatában Forrás: Anadolu Agency via AFP/2021 Anadolu Agency/Eren Bozkurt

A 90. percben Aaron Boupendza szerezte meg a meccs legszebb gólját, de ez csak a szépítésre volt elég a hazaiaknak.

A Fenerbahce újabb sikerével négy ponttal vezet a Besiktas, hattal a Galatasaray előtt, de utóbbi kettő egy meccsel kevesebbet játszott.