Fontos hét előtt áll a Bundesligát nagy meglepetésre vezető csapat

Bayer Leverkusen Peter Bosz Florian Wirtz
13 December 2020, Leverkusen: Football: Bundesliga, Bayer Leverkusen - 1899 Hoffenheim, 11th matchday in the BayArena. Leverkusen coach Peter Bosz (M) speaks to Florian Wirtz. Photo: Thilo Schmuelgen/Reuters/Pool/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the regulations of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to exploit or have exploited in the stadium and/or from the game taken photographs in the form of sequence images and/or video-like photo series.
Vágólapra másolva!
Az, hogy hat év után először ismét a Bayer Leverkusen vezeti a német labdarúgó-bajnokságot, a vezetőedző, Peter Bosz számára csak egy szép pillanatkép.

"Mindannyian tudjuk, hogy egyelőre csak tizenegy forduló ment le. Ha 33 kör után is így állnánk, akkor azt mondanám, "Hé, vigyázzatok!". De nem tizenegy mérkőzés után" - mondta a Skynak adott interjúban a holland tréner.

Peter Bosz irányításával nagyszerűen kezdte a szezont a Bayer Leverkusen Forrás: Picture-Alliance via AFP/Thilo Schmuelgen

A Bayer szerdán az 1. FC Köln otthonában lép pályára, majd szombaton következik a címvédő és Bajnokok Ligája-győztes Bayern München elleni hazai összecsapás. Bosz úgy fogalmazott: ő mindkét feladatot komolyan veszi.

"Számomra minden mérkőzés rangadó. - jelentette ki az 57 éves szakember.

A Bayer Leverkusen veretlenül vezeti a tabellát, egy ponttal gyűjtött eddig többet, mint a második helyen álló Bayern München.

A szezont kiváló formában kezdő Bayer Leverkusen és Wolfsburg szerepléséről bővebben ide kattintva olvashatnak.