Vágólapra másolva!
A Ferencváros a bolgár Ludogoreccel, az orosz CSZKA Moszkvával, valamint a spanyol Espanyollal került egy csoportba a labdarúgó Európa-liga főtáblás küzdelmeinek pénteki sorsolásán. Az FTC legutóbb a Bajnokok Ligája-selejtezőjében, júliusban csapott össze a Ludogoreccel, amelyet kettős győzelemmel búcsúztatott.

A Ludogoreccel története első két tétmeccsét vívta a zöld-fehér együttes júliusban: a Groupama Arénában 2-1-re, Razgradban 3-2-re győzött Szergej Rebrov csapata. A ferencvárosi szurkolók pedig nem felejtenek, erről pedig a bolgárok szurkolóit sem felejtették el értesíteni. A drukkerek ugyanis megszállták a bolgárok Facebook-oldalát.

A magyar szurkolók megszállták a Ludogorec Facebook-oldalát Forrás: Origo

Különböző gifekkkel árasztották el az oldalt, amelyen az ünneplő magyar játékosok láthatóak Razgradban, vagy éppen a Fradi gólja a Ludogorec ellen, de volt, aki a két korábbi eredményt másolta be.

Ide kattintva tekintheti meg a legjobb kommenteket.

Közben a Fradi Twitter-oldalán is beköszöntek a leendő ellenfelek, és egyelőre teljes mértékben baráti a hangnem. Van bolgár drukker, aki sokat mondó angol nyelvű kommentje alapján a háta közepére kívánta az újabb találkozást (Ah shit here we go again.., avagy "A francba, már megint itt vagyunk"), van a Fradinak sok szerencsét kívánó ukrán drukker – nyilván Szergej Rebrov, és a magyar bajnokot erősítő ukrán légiósok hozták a szimpátia voksot.

De a legérdekesebb egy spanyol szurkoló kommentje, aki a következőt írta angolul: "Ne felejtsétek el, hogy kik vagytok, az 1974-1975-os Kupagyőztesek Európa-kupája sorozat döntősei!"

Az elkeseredett litván drukker pedig, aki azt írja, hogy magyar csapat nem tud focizni és úgyis negyedik lesz a csoportban, pedig puffogjon csak magában.