Vágólapra másolva!
Faképnél hagyott egy újságírót José Mourinho, amikor arra kellett volna felelnie, mit fog tenni, ha a tévéfelvétel ellentmond a saját verziójának.

"Sajnálom, viszlát holnap" - így reagált José Mourinho, a Chelsea edzője arra, hogy az Everton elleni szerda esti meccs után egy riporter megkérdezte tőle: ha kiderül, hogy rosszat tett egy játékosa, meg fogja-e büntetni. És azzal a lendülettel ott is hagyta a kérdezőt.

A meglehetősen feszült mérkőzésen - melyet a Chelsea Willian hajrában szerzett góljával 1-0-ra megnyert - volt egy nagyobb összetűzés a játékosok között, és a felvételek alapján úgy tűnt, a kékek védője, Branislav Ivanovic lefejelte egyik ellenfelét.

A meccs utáni interjúban fel is vetették ezt Mourinhónak, mire ő azt mondta, nem látott a lökdösődésben semmi különöset, ellenben az Everton-játékosok folyton rugdosódtak, és a 88. percben piros lapot kapó Gareth Barryt szerinte már az első félidőben ki kellett volna állítani. Ekkor kapta azt a kérdést, hogy mi lesz, ha a felvételen mégis lát valami csúnyát az övéitől.

A teljes interjúban 3:04-től:

Mourinho egyébként hetek óta telepanaszkodja az angol sajtót azzal, hogy kampány folyik a csapata ellen, a bírók utaznak a focistáira, ok nélkül adnak sárga lapokat színészkedésért.