Vágólapra másolva!
Carlo Ancelotti, a Real Madrid edzője szerint Sepp Blatter hiába kért elnézést Cristiano Ronaldótól, ezzel nem változtat azon, hogy megsértette a porugál klasszist.

A FIFA elnöke, Sepp Blatter az oxfordi egyetemen tartott előadáson azt mondta Ronaldóról, hogy úgy járkál a pályán, mint egy katona, és le is utánozta a portugál mozdulatait. Blatter ezzel alaposan magára haragított mindenkit a Realnál, Florentino Pérez elnök levélben jelezte, hogy elvárná a bocsánatkérést, Ronaldo pedig előbb a pályán üzent Blatternek, majd meglebegtette, hogy nem fog megjelenni a FIFA által szervezett eseményeken.

Blatter azóta bocsánatot kért Ronaldótól, de úgy tűnik, Carlo Ancelottit, a Real edzőjét ez nem hatotta meg. "Hogy mit gondolok Blatter mea culpázásáról? Azt, hogy nem sokat ér, mert ezzel nem tudja meg nem törtétté tenni a dolgot. Néha okosabb, ha az ember gondolkodik, vagy csak elszámol tízig mielőtt mond valamit" - nyilatkozta Ancelotti, aki Ronaldóról azt mondta, nagyon komoly és profi játékos, aki mindent belead a pályán.

Az edző azt is elárulta, hogy a Rayo Vallecano elleni meccsen Xabi Alonso a kezdőcsapat tagja lesz, Raphael Varane-t viszont pihenteti, a francia védőre majd a Juventus elleni BL-rangadón várnak fontos feladatok.