Vágólapra másolva!
A már ezüstérmes Videoton 2-1-re kikapott a Pécstől az OTP Bank Liga 30., utolsó fordulójának utolsó szombati mérkőzésén.

OTP Bank Liga, 30. (utolsó) forduló:
Videoton FC - PMFC-Matias 1-2 (1-0)
Székesfehérvár, 3620 néző, v.: Németh
gól: Nikolics (3.) illetve Márkvárt (66.), Koller (74.)
Videoton: Tujvel - Szolnoki, Caneira, Juhász, Stopira - Vitor Gomes, Mitrovic (Tóth B., 73.) - Gyurcsó, Kovács I. (Lupeta, 89.), Paraiba (Oliveira, 65.) - Nikolics
Pécs: Sánta - Fodor (Causic, 84.), Lantos, Krejci, Uzoma - Horváth A.- Márkvárt - Szatmári, Koller, Wittrédi (Beke, 76.) - Grumic (Simon, 86.)
sárga lap: Kovács (50.), Paraiba (61.), Mitrovics (71.), Szolnoki (80.), Stopira (90.) illetve Grumic (17.), Lantos (43.), Beke (80.)

A Honvéd szombathelyi döntetlenje után a Videoton FC már a biztos ezüstérem tudatában fogadhatta a tabella 13. helyén álló Pécsi MFC-t, ennek megfelelően felszabadult játékkal kezdett. Már a piros-kékek első támadása is gólveszélyt rejtett magában, a második rohamból pedig már be is találtak, Nikolics révén vezetett a Videoton a meccs elején. A folytatásban is a hazaiak játszottak fölényben, de a túloldalon Grumic és Wittrédi is jelentkezett egy-egy szép megoldással a kapu előtt.

A második félidőben Gyurcsó és Paraiba oldalt váltott a hazai csapatban, de a várt változás elmaradt, a széleken továbbra sem volt hatékony a Vidi. A Pécs ellenben egyre bátrabban futballozott, aminek aztán meg is lett az eredménye, a játékrész derekán a mindössze 18 esztendős Márkvárt egyenlített, kevéssel később pedig Koller a győzelmet jelentő gólt is megszerezte.