Novak Djokovicot doppingolással vádolják: íme, a videó az esetről

Tel Aviv Watergen Open ATP 250 Horizontal
TEL AVIV, ISRAEL - OCTOBER 02: Serbia's Novak Djokovic and Croatian Marin Cilic compete in singles final of Tel Aviv Watergen Open on October 2, 2022 in Tel Aviv, Israel. Nir Keidar / Anadolu Agency (Photo by NIR KEIDAR / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Novak Djokovic felesége, Jelena felkapta a vizet, tudniillik a férjét az elmúlt napokban komoly váddal támadják: azt állítják, élőben doppingolt az év egyik legnagyobb teniszversenyén, a Paris Mastersen.

A nemzetközi sajtó

„varázskeverékről" ír egy videó nyomán, amelyen az látható, hogy a szerb teniszsztár, Djokovic fizioterapeutája, Ulises Badio italt kevert számára a Paris Masters-viadal elődöntőjén.

A szerb teniszezőnek sikerült is legyőznie riválisát, Sztefanosz Cicipaszt, a döntőben azonban az új dán tehetség, Holger Rune megállította. Az egész párizsi történet azért gyanús, mert Wimbledonban, az angol nemzetközi bajnokságon

Djokovics egy üvegből port szippantott be, amit utóbb „varázsitalnak"

nevezett - írja a Bors.

A találgatások elindultak, amik odáig fajultak, hogy Djokovic felesége, Jelena úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba és tagadta, hogy bármiféle tilos tettről lenne szó.

– mondta Jelena Djokovic.

Novak Djokovicot doppingolással vádolják Forrás: Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Nir Keidar

Az emberek megpróbálják titokban tartani a dolgukat egy olyan világban, ahol mindenki úgy érzi, joga van rád irányítani a titkos kamerát. Úgy látszik, manapság a magánszféra könnyen támadható.

A szerb kiválóság tehát büntetlenül teniszezhet tovább, a 21-szeres Grand Slam-győztes a torinói keménypályás ATP-világbajnoksággal zárja idei szezonját.