Vágólapra másolva!
Az emberi tűrőképesség határát ostromolta Klasz Árpád produktuma. Eltörte a kezét, mégis világbajnok lett. Profi bunyósunkat győztes meccse után háromszoros csonttöréssel vitték a műtőasztalra.

A veterán fehérorosz öklöző, Szergej Homickij az első két menetben óriási pofonözönben részesült, azt követően viszont szemlátomást csökkent Klasz Árpád lendülete.

"A második menetben éreztem, hogy a jobb kezemmel baj van, zsibbadt, fájt,

utóbb kiderült, az volt az első törésem. Az ötödik menetben reccsenést hallottam, végezetül a nyolcadikban, amikor Homickij feje búbját találtam telibe, olyan hangot adott a jobb kézfejem, mint egy letört faág"

– mesélte a Borsnak a nagyközépsúlyú, 76 kg-os testsúlyú profi bunyós, aki az ötödik menettől jobb kézzel nem mert ütni, pedig azzal tud igazán nagyot odasózni.

A ringből vitték a balesetire a bokszolót Forrás: Bors

Árpi így is óriási pontkülönbséggel nyert, és megszerezte az UBO- és GBF-szervezet világbajnoki övét. Ha majd rendbejön, a WBO-szervezetnél szeretne próbálkozni. A meccs után amúgy boksznadrágban rögvest a balesetibe szállítottak. Ott a sebészorvosa azt mondta, ha akkor nem műti meg, vége a karrierjének. Az altatásos beavatkozás másfél óráig tartott.

"Így is van rá 10-20 százalék esély, hogy nem leszek a régi, Voltaképpen mázlim van, mert a csontdarabok hosszan törtek, amelyeket így jól tudtak rögzíteni.

Ha apró lett volna a törés, nagy a baj. Kaptam csavart, és az ínszalag-szakadásommal sem lehet baj."

A kőkemény Klasz korábban az édesanyja betegágya mellett fohászkodott a felépülésért, sajnos nem tudott rajta segíteni, az édesanyját gyógyíthatatlan betegség vitte el.