A UFC legendája és legjobb nevű harcosa is ketrecbe lép hétvégén

Conor McGregor v Donald Cerrone GettyImageRank2 SPORT MARTIAL ARTS
LAS VEGAS, NEVADA - JANUARY 18: Conor McGregor hugs Donald Cerrone after his first round TKO victory in their welterweight bout during UFC246 at T-Mobile Arena on January 18, 2020 in Las Vegas, Nevada. Steve Marcus/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A világ legnagyobb ketrecharc-szervezete magyar idő szerint szombatról vasárnapra rendezi meg a UFC Fight Night: Covington vs. Woodley gáláját Las Vegasban.

Az este fő mérkőzését a váltósúly két kiválósága, a korábbi bajnok Tyroon Woodley vívja majd az egykor címmeccsen a világbajnokkal, Kamaru Usmannal óriásit bunyózó Colby Covingtonnal.

Nem csak az előbbi két harcos miatt lesz érdemes megnézni a gálát, mert visszatér az oktagonba a UFC-nél megannyi rekordot tartó élő legenda, Donald „Cowboy" Cerrone is (pl.: legtöbb KO, legtöbb győzelem).

Mellette érdemes lesz figyelni a szervezetbe berobbanó „Khabib 2.0"-ra, azaz Khamzat Chimaevre, aki azzal hívta fel magára figyelmet, hogy két héten belül kétszer is bunyózott és mindkétszer idő előtt zárta le a harcát.

És persze egyáltalán nem utolsó sorban a parádés megoldásairól ismert jó nevű brazil sportoló, Johnny Walker is megméretteti magát félnehézsúlyban.