Vágólapra másolva!
A Ferencváros ultrái elkísérik a csapatot a kedd esti, Csákvár elleni Magyar Kupa-nyolcaddöntő visszavágójára.

Több Facebook-csoport, például a "Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül" csoport is felhívást intézett a Fradi meccseit bojkottáló drukkerekhez, amelyben jelezte, hogy a Tábor is leutazik a csákvári meccsre, noha a stadionba nem tudnak bemenni, mivel szurkolói kártya kell a belépéshez, és az összes jegy is elkelt, de valószínűleg a stadion mellett fogják biztatni a csapatot. Csákváron csak kisebb lelátók vannak, így a játékosok várhatóan látni és hallani is fogják a pályától néhány méterre szurkoló ultrákat.

"Szervezett utazás nem lesz, a helyszínen találkozunk, ahol várjátok meg a szurkolói csoportok megérkezését a stadionon kívül. A csoportok majd élőben tájékoztatnak mindenkit a részletekről. Biztassuk együtt a csapatot, szurkoljunk úgy, ahogyan csak mi tudunk ebben az országban! Számítunk mindenkire" - áll a felhívásban.

Az Újpest-Fradit kivetítőn nézték a Groupama Aréna előtt az ultrák Forrás: www.polyakattila.hu/Polyak Attila

A Fradi-ultrák többször is szurkoltak már a stadionon kívül a csapatnak, például a Győr elleni bajnokin, de tavaly szeptemberben az Újpest-Fradi derbit is a Groupama előtt nézte a Tábor, az ottani hangulatról korábbi közvetítésünkben láthat videót. Legutóbb szeptemberben, a Vecsés elleni Magyar Kupa-találkozóra kísérték el idegenbe az együttest, azt a meccset Rákospalotán rendezték.