Kegyetlen halált kívánt a beosztottjának a komáromi üzembe: targoncával akarta összenyomatni

Vágólapra másolva!
Ahogy arról korábban beszámoltunk egy komáromi üzemben az egyik vezető arra kérte az egyik takarítót, hogy másszon be egy zsákba, aki főnöke utasítását nem akarta követni, ezért az erőszakos vezető bekényszerítette őt a zsákba. Ezután a vezető oda hívta a targoncás munkatársát, akinek megmondta, hogy nyomja össze a zsákot. A sofőr nem tudta, hogy mi van a zsákban. Az összenyomott férfi lábai lebénultak.
Vágólapra másolva!

2020. május 9-én egy dél-koreai férfi, aki csoportvezetőként dolgozott egy komáromi gyárban arra utasította -a kezével jelezve- az egyik mongol takarítót, hogy másszon be egy szemétgyűjtő fóliába. 

A takarító tiltakozott, de főnöke betolta őt a zsákba, aminek a széleit felhúzta és a száját összefogta, amitől a fólia bezárva maradt.

Ezután a vezető intett az egyik targoncás munkatársának, hogy a munkagéppel nyomja össze a körülbelül másfél méter magas fóliazsákot. A targoncás nem tudott róla, hogy a zsákban egy ember van, ezért elkezdte összenyomni azt. Emiatt a fóliában lévő mongol takarító felkiáltott, a targoncás pedig azonnal abbahagyta a zsák összenyomását és kiszabadította munkatársát a fóliából, majd hívta a mentőket. 

targonca illusztráció
A kép illusztráció!
Fotó: Origo

A mongol takarítónak a sérülései hat hónap alatt gyógyultak be, sőt maradandó fogyatékossága is lett, ugyanis lebénultak a lábai. 

A Tatabányai Törvényszék a targoncást, mint közvetett tettest, emberölés kísérlete miatt 8 év börtönbüntetésre ítélte és 10 évre kitiltotta Magyarország területéről. 

Egy figyelmetlen targonca vezető több kollégája életét is veszélyeztette, mikor azok kiestek egy vaskonténerből a kollégájuk miatt, aki szabálytalanul vezette a targoncát. Egy balmazújvárosi tanyán négy méter magasból zuhant a földre két férfi, mert a tanya tulaja felemelte őket a targoncájával. Győrben egy férfi meg akarta viccelni kolléganőjét, azonban csúnya vége lett: targoncával nyúzta le a nő kezét. Egy férfit kirúgtak a munkahelyéről, mert az meglökdöste, megütötte főnökét, mivel nem engedte neki, hogy vezesse a gyárban lévő targoncát. Nagykanizsán egy férfi annyira részeg volt, hogy a targoncával főnöke autóját szúrta át, így 2 milliós kárt okozva az autó tulajának. Felpakolta az ipari sütőt a targoncás, pont akkor borult le, amikor egy Ferrari mellett ment el. Elbóbiskolt munka közben a targoncás, ami ezután jött, attól gyorsan felébredt. Lopott targoncával menekült a rendőrök elől egy 12 éves fiú az Egyesült Államokban.