A nő az erősebb nem a Bázison

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A nyíregyházi tanárnéni rönköt tart

Ezzel feladták a leckét a bent maradt társaiknak: Csongrádi Tímeának a 27 éves, budapesti adósságbehajtónak, Kiss Erikának, a 30 éves mátraderecskei ovónőnek és Varga Ildikónak, a 35 éves nyíregyházi tanárnak. A három nőnek a négy rész alatt négy férfit sikerült kiszavaznia, és párbajban legyőznie, köztük az önkéntesek - civilben chippendale-es táncos - vezetőjét, átvéve ezzel a férfiaktól az irányítást is.

A Bázis negyedik - tv2-n, november 20-án vetített - adásában, a 11-13. napon készült felvételeken sem tudta kiegyenlíteni a megmaradt két férfi a nemek arányát. Az ötödik részben november 27-én 21.50-kor
a velejéig romlott kiképzőtisztek garantáltan még gonoszabbak lesznek - M. Kiss Csaba jelentése szerint - de a küzdelem ettől függetlenül tovább folytatódik a negyedik részben nyolcmillióra csökkent nyereményért.

Az [origo] kérdésére, hogy a versenyzőknek kell-e enniük megint gilisztát, M. Kiss Csaba szakmai titoktartásra hivatkozva nem válaszolt, csak annyit árult el Csongrádi Tímea tartogat még meglepetéseket.

Korábban:
Túlélő-vetélkedő a tv2-n

[origo]