Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Kora délután a Hold szextilben áll a Szaturnusszal, és ennek köszönhetően nagyon józanul és mértéktartóan viselkedünk. Nagyobb érzelmi önkontroll, és objektivitás a jellemző ránk, ezért könnyebben tudjuk kezelni a nehéz kapcsolatokat. Itt a megfelelő alkalom, hogy a szükséges változtatásokat véghez vigyük.
Vágólapra másolva!

Családunk és szüleink jelentőségteljessé válhatnak számunkra, és ezek a kapcsolatok ilyenkor segítőkészek és hasznosak lehetnek.

Késő délutánra azonban már előtör belőlünk a vágy, hogy mértéktelenül élvezzük az élet minden szépségét, az evés-ivást, szerelmet, s minden földi jót, hiszen a Hold kvadrátban áll a Vénusszal. Kétségbeesetten lavírozhatunk józaneszünk, valamint vágyaink között, és nagyon nehezen vállaljuk fel, hogy mennyire csábíthatóak vagyunk. Valószínűleg nem is nagyon tudjuk eldönteni, hogy mi is lenne nekünk a jó.

A Hold trigonban áll a Marssal és a Merkúrral, s arra bátorít minket, hogy mondjuk ki, amit gondolunk. A Hold-Neptunusz-Nap trigon pedig segít nekünk abban, hogy saját énünk határait feloldjuk.

Nagyon gyakori panasz, ami a Bika napokon előfordul, a fülfájás, középfülgyulladás problémája. Ennek szellemi üzenete, hogy gondolkodj el azon, hogy vajon az utóbbi időben mit nem akartál meghallani. Kezelése rendkívül egyszerű: szerezzünk be orbáncfűolajat, és egy-egy cseppet cseppentsünk mindkét fülünkbe.