Elképesztő dolog derült ki Meghan Markle-ről

Vágólapra másolva!
Meghan Markle már forgatja saját főzőműsorát, azonban az általa választott helyszín egészen elképesztő.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Meghan Markle és Harry herceg két műsor gyártását is tervezik a Netflixnél, melyeket közös cégükön (Archewell Productions) keresztül valósítanának meg ismét.

Az első sorozatban Meghan Markle a kedvenc szabadidős tevékenységeit mutatná be: főzne és kertészkedne, ami által sokkal jobban megismerheti majd őt a közönség. A showrunner Leah Hariton lesz, aki többek között Selena Gomez főzőműsorát csinálta.

A másik egy olyan sorozat lesz, ami Harry herceg kedvelt sportját, a lovaspólót mutatja be a floridai Wellingtonban zajló US Open Polo Championship-en keresztül. Az esztétikai és társadalmi színteréről ismert sorozat bemutatja a sport iránti lelkesedését és szenvedélyét.

Nemrég azonban az is kiderült, hogy Sussex hercegnéje nem a férjével közös otthonában, a 14 millió dolláros, 4500 négyzetméteres Montecito kastélyban, hanem egy kannabiszfarmon forgatja majd le a főzőműsorát. A helyieket borzalmasan zavarja a jellegzetes szag. A lakosok szerint a szag fejfájást, hányingert és légzési problémákat okoz.

2019-ben Santa Barbara adott otthont a legálisan termesztett kannabisz 35 százalékának. Ma a területet „Kalifornia kannabisz fővárosaként” ismerik. A rekreációs kannabisz a kaliforniai Carpinteria-völgyet és Santa Barbarát a világ egyik legnagyobb termesztő régiójává tette.

A Van Wingerden család, akik Meghan filmjének forgatásának a házigazdája- a térség egyik legnagyobb kannabisz beszállítói - írja a Daily Mail. 

Eperlekvárt is árul 

Meghan Markle eperlekvárt árul American Riviera Orchard márkanéven.

Markle ügyelt arra, hogy egyedi tervezésű legyen a termék, így minden üveget kézzel számoznak. Az eperlekvárból küldött több befolyásos influenszernek, többek között Tracy Robbins divattervezőnek és Delfina Balquier üzletasszonynak is, azonban a termék nem nem lett annyira népszerű, mint ahogyan azt Harry herceg felesége elképzelte.

Mivel Meghan Markle azok táborát erősíti, akiket a legjobban gyűlöl a közvélemény, ezért inkább a Highgrove Shopban, - ahol Károly király árulja a saját lekvárjait, befőtteit - veszik meg a terméket nagyjából 7 fontos áron.

"Sussex hercegnéja rendkívül jó üzletet csinált Károly királynak. 

Annyira utálják az emberek Meghant, hogy inkább a király termékeit vették meg.

 Így is kifejezik támogatásukat a királyi családdal szemben.

Azonban amíg Károly király termékei után a bevétel jótékonysági célokra megy, Meghan magára költi a pénzt" - nyilatkozta korábban Richard Eden szakértő.