Pink volt férje még mindig szerelmes

Vágólapra másolva!
Pink amerikai énekesnő válófélben lévő férje, Carey Hart motorversenyző egy partin elmondta: a híresség "élete nagy szerelme" és "örökké szeretni fogja, amíg csak él".
Vágólapra másolva!

Pink amerikai énekesnő válófélben lévő férje, Carey Hart motorversenyző a napokban egy Las Vegas-i partin elárulta: még mindig szereti a feleségét, annak ellenére, hogy a házasságuk nem működött.

"Pink életem nagy szerelme, a legjobb barátom, és csodálatos ember" - mondta Hart a People magazinnak. "Folyamatosan beszélünk egymással."

A motorversenyző azt azonban nem volt hajlandó elárulni, miért döntöttek úgy az énekesnővel, hogy két év után véget vetnek a kapcsolatuknak.

A válás bejelentését követően Pink is igyekezett megnyugtatni a rajongóit: a hivatalos weblapján azt írta, a szakítás nem "dühből történt" és "nem is megcsalás miatt".

"Szeretném minden rajongómnak megköszönni, hogy mellettem állnak ezekben a nehéz időkben, de tudnotok kell, hogy Carey és én még mindig szeretjük egymást. Tudom, hogy közhelyként hangzik, de ő a legjobb barátom és az is marad" - írta Pink. "Carey nagyon jó ember, ezért arra kérek mindenkit, ne csak engem támogassatok, hanem őt is."