Bulvárhősök, 2007

Vágólapra másolva!
Meglepetés-terhességek, nagy szakítások, jó útra tért rosszlányok és a kopasz énekesnő - Hollywood hírességei idén is bőven adtak témát, amiről beszélni lehet. Az [origo] Női Lapozója 2007-ben is igyekezett figyelemmel kísérni mindazt, ami a cukorkaszínű álomvilágban zajlik. Íme az év legnagyobb port kavart 5 perces sztorijai!
Vágólapra másolva!

Igazi baby-boom volt idén a sztárok között - az igazán megdöbbentő nem is az volt, mely hírességek szeretnék bővíteni a családjukat, sokkal inkább az a titkolózás, amellyel várandósságaikat kezelték.

A sort Naomi Watts ausztrál színésznő kezdte, akinek terhességét az egyik gálaruháját tervező cég, az Escada kottyantotta el: "más úgyis mindenki tudja" alapon nyilatkozták, hogy át kellett szabni Watts estélyi ruháját, hogy elférjen benne a színésznő növekvő pocakja.

A következő Salma Hayek mexikói származású színésznő volt, aki egy füst alatt jelentette be nemcsak a gyermekáldást, hanem azt is: már jó ideje van együtt egy francia üzletemberrel, Francois-Henri Pinault-tal, akivel hamarosan össze is házasodnak.

Christina Aguilera jó ideig (pontosan a nyolcadik hónapig várt) azzal, hogy megerősítse a nyilvánvalóan igaz pletykákat, azaz, hogy első gyermekével várandós. Az "édes terhet" szerencsére levette az énekesnő egyik "közeli barátja", Paris Hilton, aki mikrofonnal a kezében, a kamerák előtt gratulált a "legszebb kismamának".

A csontsovány alakjáról elhíresült, mostanában viszont jótékony akcióiról ismert Nicole Richie, amerikai valóságshow-sztár is jó néhány hónapot várt azzal, hogy egy tévéműsorban bejelentse: hamarosan anya lesz. Addig csak találgatni lehetett: tényleg terhes, vagy végre-valahára elkezdett enni?

Jennifer Lopez amerikai énekesnő is az utolsó pillanatig tagadta, hogy gyermeket várna - egészen a férjével közös amerikai turné legutolsó állomásáig várt a bejelentéssel. Igaz, hogy előtte már mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy Lopez nem a rengeteg étel miatt hízott meg; szerencsére van egy divattervező barátja, Roberto Cavalli, akire mindig számíthat, ha magánéleti titkokat kell elárulni.

Jennifer Lopez bejelenti...


16 éves tinisztár