Ezeket a lélegzetelállító luxusételeket szolgálják fel az Oscar-díjátadó vacsorán

Vágólapra másolva!
Az idén megrendezett Oscar-díjátadó vacsorára Wolfgang Puck és vendéglátó csapata 1500 vendég számára készítik az ételkülönlegességeket. A vacsorán közel 150 000 csokoládéból kiöntött Oscar-figurát is felszolgálnak, melyek közül több ezret 24 karátos arannyal szórnak be.
Vágólapra másolva!

Az idén megrendezett 30. Oscar-díjátadó utáni vacsorán Wolfgang Puck és vendéglátó csapata 1500 vendég számára készítik az ételkülönlegességeket.

Mindenki igényeit kiszolgáljuk, legyen az megrögzött vegán, vagy elhivatott húsevő 

– ígéri Puck.

Az elmúlt ünnepségeken Joaquin Phoenix dicsérte a séf ázsiai hatású, vegán specialitásait; Martin Scorsese jóváhagyta a tésztáját; és Barbra Streisandnak mindig elkészítik kedvenc csirkehúsos pitejét.

Újdonságként vadgombás és fekete szarvasgombás rizottó, valamint marhahúsragu, vegán mini lasagna is szerepelni fog az idei menüben. Emellett lesz pekingi kacsa és szójás, mézes és gyömbéres marinált grillezett bárányszeletek korianderes vinaigrette-tel.

Mindent az utolsó pillanatban főzünk, és minden nagyon finom

- jegyzi meg Puck.

Ínycsiklandozó édességek garmadája

A vendégeket különféle előkelő édeségekkel kényeztetik majd,

 24 karáttal bevont csoki-Oscar-díjak is lesznek, ebből 5000 darab készül az estére. 

Ezenkívül felszolgálnak különleges Grand Marnier likőrrel átitatott csokoládészivarkákat is.

 

Különleges italok közül válogathatnak a vendégek

A menüt különleges koktélok is kísérik majd, de a francia Bordeaux-i birtokokról származó borok sem hiányozhatnak, és egy különleges pezsgő, a Fleur de Miraval rozé is vája az ünneplőket - írja a Variety.