Holtan találtak egy utast egy repülő mosdójában

Jet2, légitársaság, repülő
A Jet2 Boeing 737 lands at Newcastle Airport, England on 23rd July 2020. (Photo by Robert Smith/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Holtan találtak egy férfit a Jet2 egyik repülőgépének WC-jében. Az egyik utas jelentette a személyzetnek, hogy valaki túl sokáig tartózkodik a mosdóban, de nem vették komolyan a problémát.
Vágólapra másolva!

Az utast a Teneriféről Manchesterbe tartó járat mosdójában találták meg kedden. A felfedezést követően a gépet Corkba irányították át - írja a Mirror.

Az egyik utas jelentette, hogy valaki feltűnően sokáig tartózkodik a mosdóban, lehetséges, hogy valami probléma adódott.

A személyzet azonban ezt nem vette komolyan, elutasítóan viselkedett a férfival. Ha időben reagálnak elkerülhető lehetett volna a tragédia - írja a Daily Star.

A közelmúltban több halálos eset is történt a Jet2 járatain. Tavaly októberben egy férfi rosszul lett és meghalt egy Spanyolországból az Egyesült Királyságba tartó járaton. Ezt megelőzően az utasok vették észre, hogy egy 73 éves nő, akiről azt hitték, hogy alszik, szintén meghalt a Jet2 a Londonból Nizzába tartó járatán. Áprilisban pedig egy Manchesterbe tartó járaton történt halálos eset, ahol egy nő szintén rosszul lett.