Imádja a sorozatgyilkosokat az angol nő, aki kivégezte a szerelmét, és ez boldoggá tette

Vágólapra másolva!
Igazi krimirajongóként ismerték barátai a 27 éves, angol Shaye Groves-t. A fiatal nő ezt a szobájában elhelyezett dekorációkkal is igyekezett tükrözni: Ted Bundytól kezdve Jeffrey Dahmerig egy rakás sorozatgyilkos képe lóg a falán. A fiatal nő ezen kívül megszállott rajongója a késeknek és egyéb szúró-vágó eszközöknek, így amikor holtan találták barátját, mindenki arra gyanakodott, hogy kedvenceitől ötletet merítve kivégezte a férfit. A tárgyaláson a nő furcsábbnál furcsább magyarázatokkal próbálta kimenteni magát - írja meg a DailyStar.
Vágólapra másolva!

Shaye Groves nem érte be annyival, hogy sorozatgyilkosok képei és kések egész arzenálja díszítették a falát. A fiatal nő beszerzett még egy koporsó alakú könyvespolcot, és egy hatalmas kelta tőrt, melyet a párnája alatt tartott.

A gyanú szerint ezzel ölte meg 25 éves barátját, Frankie Fitzgeraldot is.

A vizsgálatok szerint a férfi halálát ugyanis 22 szúrás okozta július 17-én havanti otthonukban.

Forrás: PA

A gyilkosság után Groves állítólag széles mosollyal beszélt egy barátjának a történtekről, majd hamis alibit gyártott magának, melyben az igazi bűnügyi dokumentumfilmek inspirálhatták.

Groves mindezek ellenére

tagadja a gyilkosságot, és azt mondta, önvédelemből vette elő a tőrt, mert barátja rátámadt. Állítása szerint a férfi kokainfüggő volt, és időnként kifejezetten agresszívan viselkedett, ön-és közveszélyessé vált.

Amikor a falán függő képekről kérdezték, az egy gyerekes nő könnyes szemmel annyit válaszolt, hogy egy tehetséges művésztől vette őket az Etsy nevű oldalon keresztül.

- mondta Groves a tárgyaláson.

A fiatal nő hozzátette, hogy korábban Disney-rajongó volt, ami a szobáján is meglátszott, de egy ideje valami

izgalmasabb, komolyabb, sokkolóbb jellegű dekorációra vágyott.

Állítása szerint a késeket is csak díszítőelemként használta. Amikor pedig a koporsó alakú könyvespolcra kérdeztek rá, a nő arra is talált magyarázatot.

- mondta Groves, aki maga is elismerte, hogy más emberek is fanyarnak, sötétnek és kellemetlennek ítélték meg sajátos humorát.

Az önmagát pogány vallásúnak tekintő nő azt is elmondta, hogy

a párnája alatt tárolt kelta tőrt a vallásos szertartásaihoz, szellemi kapcsolatok megerősítéséhez használta.

Amikor pedig a barátja halálával kapcsolatos viccelődés miatt vonták kérdőre, Groves ezt válaszolta:

"Ez egyszeri alkalom volt, miután ő játékosan megkérdezte, képes lennék-e megszúrni őt"

A tárgyalás folytatódik.