Akcióba lendültek a tunéziai rendőrök

Szúsza, 2015. június 26. Holttestek elszállítására készülnek Szúszában 2015. június 26-án, miután ismeretlen fegyveresek strandolókra és egy szálloda lakóira támadtak a tunéziai üdülőhelyen. A támadók legalább harminchét embert megöltek. (MTI/AP/Haszene D
Szúsza, 2015. június 26. Holttestek elszállítására készülnek Szúszában 2015. június 26-án, miután ismeretlen fegyveresek strandolókra és egy szálloda lakóira támadtak a tunéziai üdülőhelyen. A támadók legalább harminchét embert megöltek. (MTI/AP/Haszene Dridi)
Vágólapra másolva!
A tunéziai hatóságok többeket őrizetbe vettek a három nappal ezelőtti, harminckilenc, többségében külföldi áldozatot követelő szúszai merénylettel kapcsolatban - jelentette be az észak-afrikai ország belügyminisztere hétfőn.
Vágólapra másolva!

Nadzsem Gharszali közlése szerint sikerrel elfogták a rajtaütést elkövető terrorista mögött álló hálózat tagjainak első csoportját.

Strandolókra és egy szálloda lakóira támadt egy férfi a tunéziai üdülőhelyen Forrás: MTI/AP/Haszene Dridi

A tárcavezető nem árult el további részleteket, mindössze annyit mondott, hogy még vizsgálják az értesülések valódiságát, amelyek szerint a támadó egy dzsihadista táborban kapott kiképzést a szomszédos Líbiában.