Szado-mazo orgia miatt bukik Izrael salvadori követe

Vágólapra másolva!
Meztelenül, a kezén bilincsekkel bukkantak rá San Salvador utcáján Izrael salvadori nagykövetére. A követet hazarendelték, de továbbra is az izraeli külügyminisztérium munkatársa marad.
Vágólapra másolva!

Hazarendelték Izrael salvadori nagykövetét, akit részegen, meztelenül találtak meg az utcán, miután részt vett egy orgián - közölte hétfőn az izraeli sajtó. A hírt a külügyminisztérium is megerősítette. Ilyen eset még nem fordult elő Izrael 60 éves fennállása alatt.

A beszámolók szerint Curiel Rafael nagykövetre két hete bukkant rá a San Salvador-i rendőrség egy éjszaka az utcán. A diplomata részeg és meztelen volt, kezén bilincset találtak, körülötte pedig olyan tárgyakat, amelyek szado-mazochista orgiára utaltak.

Az illető el tudta mondani, hogy ki ő, így a hatóságok értesítették a városban élő izraeli közösséget. Felmerült, hogy a nagykövet esetleg támadás áldozatául esett, de ő nem kívánt feljelentést tenni. Rafael a külügyminisztérium munkatársa marad, mert magánügyről van szó - közölte a minisztérium.